Het Domein van de Grotten van Han zet het ontstaan van Kerst in de spotlights en viert de terugkeer van het licht tijdens een unieke Kerstmarkt!

cms,
18-12-2023
Het Domein van de Grotten van Han zal gedurende het hele winterverlof (behalve op 25/12 en 01/01) geopend zijn en verwelkomt je twee weken lang op zijn eerste Kerstmarkt!
grottes de Han
Grottes de Han

Ontdek het grootste dierenpark van België in een magische winterse sfeer. Verken de prachtige Grotten van Han met zijn sprankelende geologische schatten en sluit je uitstap af met een bezoek aan de Kerstmarkt, die van 23 december tot en met 7 januari (behalve 25/12 en 01/01) dagelijks geopend is van 11 tot 18 uur.

Nieuw op het Domein van de Grotten van Han is dit jaar de kerstmarkt op het terras van het ‘Pavillon’, een brasserie net buiten de grot, die voor de gelegenheid omgetoverd is tot een oase van licht en baadt in een gezellige en feestelijk sfeer.

Met dit evenement keert het Domein terug in de tijd om de oorsprong van Kerstmis te vieren en de winterzonnewende en de terugkeer van het licht te beleven zoals onze voorouders dat deden.

Ontmoet de Hulstkoning en zijn elf Nisse, die hun oorsprong vinden in Keltische en Scandinavische legendes. Kus onder de maretak, drink samen een glas glühwein bij het vuur, koop ambachtelijke producten, proef lokale en seizoensgebonden lekkernijen… Een aangenaam moment in een gezellige muzikale sfeer, omringd door duizend-en-een feeërieke lichtjes!

meer info